Cégünkről

Micro Dekor

Cégünk 2003-tól kezdődően foglalkozik reklámdekorációs tevékenységgel.
Főbb profiljaink a reklámdekorációs munkák teljes kivitelezése, reklámanyagok nagyformátumú és digitális nyomtatása, amely 2019. évtől az ofszet technológiával bővült, amely alkalmas a több ezer darabos szériák előállítására.

Reklámdekorációs kivitelezés:

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk reklámgrafika terén. Számos kis- és középvállalkozásnak illetve multinacionális vállalatnak készítettünk és készítünk reklámanyagokat, melyek a következők: Cég és reklámtáblák, gépjármű dekoráció, autó csomagolás, molinók, zászlók, roll-up-ok, kontúrvágott vinyl fóliák, épület és ablakfóliák, plasztikus 3D betűk. Egyedi megrendelések alapján vállaljuk pólók, mezek feliratozását, (transzfernyomás,  szitanyomás, szublimációs nyomás), ajándéktárgyak készítését (bögre, egérpad, kulcstartó, sapka, poháralátét, párnahuzat, nyakkendő, puzzle stb…).

Digitális és ofszet nyomtatás:

Rendelkezünk, ofszet nyomógéppel és több digitális nyomdagéppel is. A rendelkezésükre bocsátott előkészített anyagokból vagy az általunk szerkesztett tervekből jó minőségű, egy vagy több színű, színes nyomtatványokat, nyomatokat készítünk. A nyomtatványokat tömbös és garnitúrás változatokban is kérhetik a tisztelt megrendelők.

Kedvező áron és kiváló minőségben kínálunk a névjegykártyától kezdve a prospektusig mindennemű nyomdai terméket a legegyszerűbb fekete-fehér kiviteltől az igényesebb színes nyomatokig, akár már egy példány rendelésétől. Nemcsak papír, hanem öntapadó anyagokra, pauszra és átlátszó fóliára is nyomtatunk.

Egyedi

Megrendelések

Ajándéktárgyak:
Polók, bögrék, egérpadok, kulcstartók, sapkák, poháralátétek, párnahuzatok, nyakkendők, kirakók, stb…

Nyomdai termékek:
Névjegykártya, Jegyzettömb, füzet, könyv, újság, mappa, szórólap, plakát, leporelló, prospektus, tömb, stb...