Szolgáltatásaink

Reklámdekorációs

kivetelezés

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk reklámgrafika terén. Számos kis- és középvállalkozásnak illetve multinacionális vállalatnak készítettünk és készítünk reklámanyagokat, melyek a következők: Cég és reklámtáblák, gépjármű dekoráció, autó csomagolás, molinók, zászlók, roll-up-ok, kontúrvágott vinyl fóliák, épület és ablakfóliák, plasztikus 3D betűk. Egyedi megrendelések alapján vállaljuk pólók, mezek feliratozását, (transzfernyomás,  szitanyomás, szublimációs nyomás), ajándéktárgyak készítését (bögre, egérpad, kulcstartó, sapka, poháralátét, párnahuzat, nyakkendő, puzzle stb…).

Ofszet nyomtatás:

Cégünk többek között rendelkezik ofszet nyomógéppel. A rendelkezésükre bocsátott előkészített anyagokból vagy az általunk szerkesztett tervekből jó minőségű, egy vagy több színű, színes nyomtatványokat, nyomatokat készítünk. A nyomtatványokat tömbös és garnitúrás változatokban is kérhetik a tisztelt megrendelők.

Digitális nyomtatás

Kedvező áron és kiváló minőségben kínálunk a névjegykártyától kezdve a prospektusig mindennemű nyomdai terméket a legegyszerűbb fekete-fehér kiviteltől az igényesebb színes nyomatokig, akár már egy példány rendelésétől. Nemcsak papír, hanem öntapadó anyagokra, pauszra és átlátszó fóliára is nyomtatunk.

Nyomdai utómunkák

Az általunk készített nyomdai anyagokat tovább feldolgozzuk: spirálozzuk, bekötjük, tűzzük, biegeljük, ricceljük, lamináljuk és méretre vágjuk. Teljes könyvkötészeti megoldásokat kínálunk (könyvkötés, irkafűzés, diploma- illetve szakdolgozat kötés). Puha, vagy kemény borítással ellátott igényes könyveket, füzeteket, jegyzeteket és albumokat készítünk akár egy példánytól is.

Ajándéktárgyak:

Polók, bögrék, egérpadok, kulcstartók, sapkák, poháralátétek, párnahuzatok, nyakkendők, kirakók, stb…

Gépjárműdekoráció

Vállalunk komplett, vagy akár részleges gépjármű dekorációt egyedi igények alapján, akár céges flottákra is.